сряда, 21 октомври 2009 г.

Национална сензация – български писател на световно ниво!

rabotaveu.com >> Национална сензация – български писател на световно ниво!

При това, както се казва - "от нашата черга": емигрант и гурбетчия. Подробности

Уважаеми посетители на rabotavEU.com,


България роди писател, който се издава в чужбина, масово се чете и завладява сърцата на чуждестранната публика. Ние, гурбетчиите и емигрантите, като представители на най-смелата, най-решителната и най-предприемчивата част от българския народ, сме особено горди, че този човек произлиза от нашата черга!

Ето защо, като истински българи, ние поставяме препратка на българската секция на сайта към издателите на книгата, за да може всеки от Вас да се докосне до магията на твореца. За целта получихме разрешение от Alienbooks.net – партньори на Amazon.com – едни от най-големите издателски къщи в света. За съжаление, книгата се разпространява на български език все още като е-book, т.е. електронно издание. Загадка остава и истинското име на твореца – по негово изрично желание издателите не разкриха нищо друго освен псевдонима, под който пише – Dany King.

И така – книгата се казва “Германски импресии” и е толкова вълнуваща, че след като я прочетохме, ние всички плакахме... Не ни е срам да го признаем, защото същото се случвало и с американците, и с англичаните, и дори със студените германци.
Главният герой тръгва от аерогарата в София заедно с двама негови приятели и пристигат в Берлин. После в лагерите, след това – във вътрешността на страната... Така е описано, че човек все едно гледа филм. Но какъв филм! Триизмерен, цветен, изпълнен с вълшебни звуци – обгръща те, завихря те и те засилва право в най-дълбокото на живота!

Едва сега западняците успяха да прочетат (при това описано от едно първокласно перо!) какви точно са тези хора, които пристигат на тумби в родината им, тълпят се на опашките пред емигрантската полиция и тропат на вратите им, търсейки каквато и да е работа.
Лесно е да напишеш книга, седнал удобно пред горящата камина. Но както ни казаха издателите, нашата, българската книга е писана в центъра на самия водовъртеж – в емигрантските лагери, където пишеш, а в коридора се стреля, в обкръжението на всевъзможна паплач от “криминални престъпници, напуснали страната, за да избегнат правосъдието”.
Сам авторът (горкото момче!) лично е преживял всичко, описано в книгата. Това не са някакви измислени истории за вещици, пръстени и разни там шифри и небивалици. Тук мистиката е истинска, реална и поради това толкова вълнуваща!

Уважаеми посетители, Вие, които толкова се стремите да отидете на Запад!

Макар че някои от Вас не четат книги редовно, вземете “Германски импресии” и се потопете в атмосферата, която Ви очаква оттатък границата. Научете, че освен лъскавите магазини, блестящите авенюта и булеварди и мириса на парфюм, има и един друг свят, който не предлага чак толкова много “екстри”. Вижте този свят, пречупен през погледа на една романтична славянска душа и едновременно един истински мъж, типичен българин – решителен, твърд и свикнал да преодолява несгодите на действителността. Прочетете тази книга и после си задайте въпроса “Наистина ли съм готов да посрещна тези неща?”. Ако отговорът е “Да” – то тогава сте добре дошли при нас – направете своята регистрация и заминете в чужбина. Очевидно е, че нищо няма да Ви уплаши! Там ще Ви чака истинско слънце, което няма да “грее различно за всеки”.

Какво да пишем за заключение – ами отново, че сме много горди, че сме българи!
Ще се радваме, ако и други сайтове и издания разпространят вестта за български автор – предоставяме авторските права на настоящия материал безплатно. Можете да го препечатвате, да го публикувате от Ваше име – в случая няма проблем! Тъй като самите ние живеем и работим в Европа и май у нас все още никой не е писал за това, на нас ще ни остане сладката тръпка, че първи съобщихме на България тази новина!

За тези посетители, които не успеят да се оправят с Alienbooks.net, ще обясним как се купува книгата:

  1. Ще Ви се отвори директно страницата от Alienbooks. Отивате при книгата “German Impressions и натискате върху бутона “buy now”.
  1. Книгата струва пет лева. Ако платите във валута, можете да го направите online, с кредитна карта. Тогава обаче книгата излиза $ 5.99 или 3.31 английски лири. Ако платите в лева, трябва да преведете(чрез банков превод или пощенски запис) 5 лева до банковата сметка на представителите на Alienbooks в България, като задължително впишете Вашия e-mail в записа.

И така – приятно четене! Предстоят Ви незабравими вълнения и една истинска, дълбока тръпка! rabotavEU.com

Няма коментари: