вторник, 6 април 2010 г.

Как можем да очакваме добро на Евровизия?

Та българската култура и българската интелигенция трябва да бъдат смазани! Няма да ни оставят да се представим добре на Евровизия и въобще. Ще трябва да харесваме още повече англосаксонска, попфолк, респективно сръбска музика, чиято рожба е той. Трябва да обичаме англосаксонско и сръбско, а себе си и своето да бичуваме и отричаме. А българската "естрада", българската музика, толкова обичана от по-старите поколения, постепенно съвсем ще отмре и ще се загуби от националния ефир.

Това по повод на "Вода" (http://www.youtube.com/watch?v=F9ytzgtLW1A) - песента, която имаше потенциал да бъде първа, но не  бе представена добре. А не бе представена добре по множество фактори, за които съвсем не на първо място можем да виним изпълнителите. Изборът на песни се манипулира също както и политическите избори.

Ние, българите, не трябва да се харесваме. Тези, които трябва да се харесат и да се класират на върха, са "политически коректните" и удобните. Може би по-скоро удобните, защото такива като нас не можем да бъдем политически коректни, докато съществуваме - просто трябва да ни заличат, за да са доволни от нас. Те - БигБрадърс.

Няма коментари: