четвъртък, 15 януари 2009 г.

„Вечно зелените“ дрехи според италианските експерти

ProntoSofia >> „Вечно зелените“ дрехи според италианските експерти

Малката черна рокличка, която стои върху женското тяло като изваяна, е дреха, която всяка дама трябва да има в гардероба си, тъй като няма да излезе от мода и през следващите години. Така твърдят италиански експерти по стил пред списание „Sei di moda“.

Сред „вечно зелените“ всеки сезон дрехи е и дългата и обемиста рокля. Не е важен какъв цвят е. По-важното е да е от жарсе или коприна, за да може да се плъзга красиво по тялото, стигайки до земята.

Запасете се и с луксозна и ценна риза, която е украсена с театрални и странни детайли. През лятото можете да я носете дори с дънки и с високи токове. През зимата пък можете да я слагате със сако и пола до коляното.

Черното палто с неподгънати ръбове, които изглеждат като „живи“ и недоушити, наподобява домашен халат, но също е ценно за женския гардероб.

Въпреки че е труден за носене, „телесният“ цвят също е осъден да бъде вечно на мода. Най-подходящи за комбиниране с него са бялото и черното. Единственият съвет в случая е кожата ви да е със загар.

Водопадът от позлатени верижки и гердани, подобно на този, който носи Мадона, също е вечно на мода.

Бодито само с едно рамо, подобно на това на Бионс в клипа й „All the single ladies“, е истинска тенденция, която обаче ще остане във времето. То обаче трябва да е много семпло.

Няма коментари: